Hej! Jeg er Johnny Nielsen, en af grundlæggerne af Kohavegaards ismejeri.
At skabe Kohavegaards ismejeri. har været en absolut fornøjelse på alle mulige måder. Jeg er uddannet konditor og dette var udgangspunktet i min livslange kærlighed til alt det fantastiske og personlige, som jeg kunne have med de uendelige smagsmuligheder.
Da jeg var på ferie i Mexico, blev jeg introduceret til denne idé i sin bedste form. Den form er “paleta” eller en Ispind om man vil.
I Mexico blev ”paleta” udelukkende lavet af det frugt man havde i overskud fra madlavning, det blev presset, lagt i forme og derefter frosset til stor glæde for børnene.
I dag sælges ”paleta” overalt i Mexico og laves stadig kun med ren frugt.
I det sidste år har mit mål været at give den oplevelse, jeg havde i Mexico videre til Danskerne, derfor startede vi Kohavegaards Ismejeri.
Hver smag i vores is er lavet med kvalitetsingredienser for at give dig den forfriskende barndomsoplevelse!
Dette gøres bedst ved at bruge de gode råvarer som vi bruger til både vores nye og traditionelle smagsvarianter, der er innovative og autentiske.
Vi lynfryser vores Ispinde ved -25 grader. Denne lynfrysning af små, håndlavede partier skaber en perfekt is, der fanger smagen af de helt naturlige ingredienser.